parhaat vinkit treffeille
Posted in Nettitreffit
marraskuu 27, 2018

7 parasta vinkkiä talven treffeille – Lue tästä parhaat treffivinkit

1. Jännittävä paikka

Jännittävässä paikassa teidän kummankin sykkeet nousevat ja erittyy valtavasti adrenaliinia. Esimerkiksi pakohuone voi olla hyvinkin sopiva ensitreffipaikka. Pääsette samalla todella lähelle toisianne. Positiivista tässä on se, että kumppanisi aivot voivat silloin tulkita elimistön tilan väärin ja luulla sen johtuvan toisesta ihmisestä, eikä tilanteesta itsessään.

Voit huutaa mielessäsi bingo – olet tällä “huijauksella” jo avannut kiinnostuspisteet hurjaan noussuun.

2. Tarjoa treffiseurallesi lämmikettä

Kahvi treffitHeti alkuun tarjotaan seuralaiselle jotain lämmintä jännitystä lievittämään – kuppi lämmintä kahvia tai teetä esimerkiksi. Tutkimuksissa on havaittu, että lämmin juotava toimii kylmää tehokkaammin asenteiden lämmittämisessä. Onnistut varmemmin uskottelemaan toiselle olevasi hyvä tyyppi jo tällä helpolla teolla.

 

3. Miehen pukeutumisvinkit

Miehelle liki varma keino on osoittaa pukeutumisella kallista tyyliä ja vaatemakua. Naiselle osoitettu varakkuus on samalla houkuttelevaa että kohteliasta. Se kielii miehen olevan kykenevä myös mahdollisten lasten huolehtimiseen.

Muista ajaa parta tai vahata viikset ennen treffejä. Ei välttämättä kuitenkaan! Jotkut naiset pitävät partaa houkuttavana.

4.Mitä pukisit päällesi ? Naisen pukeutuminen.

Naisen Miehen silmä ei huomaa herkästi yksityiskohtia joten aika sama mitä erikoispiiperrystä puet päällesi, mies huomaa lähinnä värin ja muodot. Punainen väri usein koetaan houkuttelevana.

5. Keskustelu, ota rauhassa ja kysy ennen kuin kerrot

Osaatko kuunnella toista? Älä puhu vain itsestäsi, sillä se ei ole kiinnostavaa Kuuntelemalla ja kyselemällä osoitat, että olet toisesta  kiinnostunut. Tämä tuntuu imartelevalta toiselle osapuolelle.

6. Katse, jopa tuijotus on tärkeää, mutta ei liikaa

Hyvät treffitPitkä katsekontakti toimii. Se voi olla jopa kymmenen sekuntia, muttei sen enempää tai se muuttuu tuijotukseksi. Tämä viestii molemminpuolista kiinnostusta. Mutta muista siirtää katseesi välillä muualle, vaikka siihen teekuppiin. Liian pitkä tuijotus voi tuntua oudolta. Kyllä sinä osaat luota itseesi!

7. Hämärä paikka varmempi

Himmeä valo imartelee meidän kaikkien piirteitä ( lue kynttilä) se sopii talveen!

Ei kun treffeille! Siitä se lähtee. Suosittelemme E-kontaktia, se on takuuvarma keino saada fiksua seuraa juuri omaan makuusi. Kokeile heti tästä.

Tagged with: ,

Comments & Reviews

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*