Posted in Nettitreffit
elokuu 15, 2018

3 parasta vinkkiä seuranhakuun – Näillä onnistut varmimmin

Olet tehnyt hyvän valinnan ja päättänyt alkaa etsiä kumppania netin deittisivustoilta. Suomalaisia deittisivuja on todella monta, jokainen hieman erilaiseen seuranhakuun tarkoitettuja. Sivustomme kertoo niistä kyllä lisää.

Seuranhaku netissä on täysin erilaista kuin tosielämässä, vain se on yhteistä, että haetaan seuraa.

Arvelimme, että muutamalla hyvällä neuvolla pääsisit hyvään alkuun – lue alta lisää.

Valitse sivusto ja käytä sitä aktiivisesti

Luot hyvän deittiprofiilin ja homma on maalissa? Se ei todellakaan riitä 2020-luvulla. Sinun on myös aktiivisesti käytettävä sivustoa. Sivun työkaluilla teet helposti hakuja,

Ajattele seuranhakua kuin hakisit “UUTTA AUTOA”. Kuulostaa esineellistävältä, mutta totta se on. Haet tietynlaista kumppania elämääsi. Rajaa siis hakutermeillä seuraa haluamasi laiseksi.

Älä heti tuskastu, jos viesteihisi ei vastata

Jotkut ihmiset eivät välttämättä halua vastata viesteihin lainkaan työaikana tai arkipäivisin. He saattavat olla työmatkalla, tai omien asioiden hoito ei vain sovi heidän kiireiseen työarkeensa. Odota siis ainakin viikko, jos olet löytänyt mielenkiintoisen profiilin.

Aktivoidu usealla deittisivulla

Äsken kertomastamme syystä, voit parantaa mahdollisuuksiasi kirjautumalla usealle eri deittisivustolle. Sama henkilö voi olla myös kirjoilla usealla deittisivulla, mutta käyttää niistä vain yhtä…..

Flirttaile rohkeasti

Ole aktiivinen ja etsi tarkennetussa haussa ihmisiä esimerkiksi harrastusten ja mielenkiinnon kohteiden mukaisesti. On tutkittu, että seuranhaku netissä tuottaa parhaat tulokset kun kulutat siihen aikaa yhteensä 5-7  tuntia viikossa. Ei paha –  1 tunti siis päivässä riittää. Voit tehdä sen vaikka katsoessasi Salattuja Elämiä tai Emmerdalea…..

Valitse kuva huolellisesti

Deittiprofiilin kuva luo sen ensimmäisen vaikutelman sinusta. Valitse se hyvin! Voit käydä kuvaamassa itsestäsi vaikka hauskan passikuvan, ammattilainen tekee sen sinulle 10-20 eurolla. Tässä linkit esim Tampereen passikuvaamoihin, joista saat kuva-apua. Kuvallinen profiili nousee mukaan hauissa paremmin ja monet hakevat hakusivuilla vain kuvallisia profiileita. Parannat siis mahdollisuuksiasi tuntuvasti, kun valitset hyvän profiilikuvan itsestäsi.

Onnea seuranhakuun netissä. Se on hauskaa!

Tagged with: ,

Comments & Reviews

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*